Kategoriler
Stüdyo Kulaklık Fiyatları ve Özellikleri

Stüdyo Kulaklık Fiyatları ve Özellikleri

06.04.2019
Stüdyo Kulaklık Fiyatları ve Özellikleri

Stüdyo Kulaklıklarında Teknik Özellikler

600 Ohm empedans oranları, stüdyo miks uygulamaları için kulaklık modüllerine uygulanırken, 250 ohm kombinasyonları kayıt ve monitörüng uygulamaları için entegre edilir. Ayrıca 32 ohm empedans dizilimleriyle hareket halinde mobil kullanımlar için geniş bir yelpaze sunulur.

Beyerdynamic marka kalitesiyle tasarım edilen stüdyo kulaklık çeşitleri, genellikle çoklu empedans seçkisi sunarak, farklı kullanım alanlarında konfor sağlar. Frekans tepkilerinde genellikle 15Hz -20kHz fonksiyonellik sunulan monitör kulaklıkları, neodimyum mıknatıslar, bakır kaplı alüminyum teller ile ses bobin tasarımları sunar.

Genellikle 40 mm sürücü kullanılan stüdyo kulaklıkları, yüksek ses ortamlarında muazzam izolasyon formları ile tasarlanır.

 

Stüdyo Kulaklık Nasıl Seçilir?

Tasarım özellikleri, ergonomik yapısı ve ses kombinasyonlarına göre seçilen monitör kulaklıkları, geliştirilmiş düşük frekanslı işlevleriyle konfor sağlar. Farklı müzik türlerinde en iyi sonuçları elde etmenizi sağlayan kulaklık modelleri, hem mix uygulamaları hem stüdyo kullanımları için uygundur.

Ürün seçimlerinde empedans oranlarına ve frekans aralıklarına göre tercih yapılabilir. Yalıtım kalitesi, tam ve yarı açık kapsül formları, kafa bandı yapısına göre ürün değerlendirmesi yapılarak kulaklık seçilebilir.

 

Çevresel türde dizayn edilen kulaklıklarda geleneksel olarak 47 ohm empedans kullanılır. Frekans yanıtları ise genellikle 15 hz- 20000 Hz aralığında olan profesyonel ses sistemleri, kablolu ve kablosuz kullanım özelliklerine göre tercih edilebilir. Düz veya sarmal kablo, tek taraflı veya çift taraflı kablo tasarımı, bas doyum oranı ve mıknatıs özelliklerine göre profesyonel kulaklık modelleri tercih edilebilir.

 

Stüdyo Kulaklık Fiyatları

Stüdyo kayıtları ve miks uygulamaları için şahane kalitede tasarım edilen kulaklık modelleri, marka sunumlarına göre farklı fiyat yelpazesiyle sunulur. Stüdyo kulaklık fiyatları, modelde kullanılan teknik özelliklere, teknolojik donanımlara ve malzeme kalite formlarına göre belirlenir.

Stüdyo kulaklıkları sürücü sistemleri ve anatomik yapı özelliklerine göre fiyatlandırılır. Kampanyalı fiyat seçenekleri, indirimli ürünler ve ekonomik şekilde satışa sunulan yüzlerce monitör kulaklık seçeneği bulunuyor. Kauçuk ve deri formda dizayn edilen kulaklık kapsülleri, kendinden ayarlanabilir esnek kafa bantları ve ses kalite ögelerine göre ürünlerin tüm özellikleri analiz edilerek sipariş verilebilir.

%100 orijinal ürün garantisi, %100 güvenilir ödeme ağı ve Türkiye’nin her noktasına hızlı- kolay kargo opsiyonları ile dilediğiniz kulaklık çeşidini tek tıkla sipariş edebilirsiniz. Profesyonel ses sistemi ürünleri ve amatör kullanımlar için ürün seçeneklerini online inceleyebilirsiniz.